Relaksacija

SB ”Termal” raspolaže sa ukupno 6 bazena.

Čuven po najvećem zatvorenom bazenu u Srbiji, ”Termal” Vam nudi i olimpijski bazen na otvorenom, kao i dečije bazene na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Sa termalnom vodom konstantne temperature od 32,8°C na izvoru i minimum 29°C u unutrašnjim bazenima u zimskim danima, svi bazeni nude Vam vrhunsko uživanje, a u specijalizovanom terapeutskom bazenu i oporavak prema Vašim potrebama.

Prijaće Vam i sauna, klasična ili podvodna masaža, tepidarijum, vežbanje u fitness sali ili šetnja Stazom zdravlja.

Usluge koje nudimo

BAZENI

Termal raspolaže sa ukupno 6 bazena.

Čuven po najvećem zatvorenom bazenu u Srbiji, ”Termal” Vam nudi i olimpijski bazen na otvorenom, kao i dečije bazene na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Sa termalnom vodom temperature od 29°C u zimskim danima pa do skoro 33 °C preko leta, svi bazeni nude Vam vrhunsko uživanje, a u specijalizovanom terapeutskom bazenu i oporavak prema vašim potrebama.

Cena ulaznica je 700 dinara za odrasle, 300 dinara za decu od 3 do 10 godina, 500 dinara za penzionere i pacijente preko RFZO. Deca do 3 godine imaju besplatan ulaz.
RADNO VREME ZATVORENOG BAZENA JE SVAKIM DANOM od 8 do 14 h i od 15 do 21 h.
BAZEN NE RADI SVAKE PRVE SREDE U MESECU.
Kupljena ulaznica važi samo za jednu smenu.
Blagajna bazena: 069 755 729
TEPIDARIJUM

Vazduh srednje vlažnosti i temperatura koja jedva premašuje telesnu stvaraju idealan ambijent za potpunu regeneraciju organizma.

Tepidarijum predstavlja idealnu stanicu pre odlaska u saunu.

Tepidarijum zapravo predstavlja grejni ležaj, koji toplotnim zračenjem prijatno deluje na organizam i opuštanje mišića. Klupe su zagrejane do približne temperature tela, od 37 do 39 stepeni Celzijusa.

Na ovaj način postiže se da telo odaje otprilike onoliko toplote koliko i prima.

Time se postiže opuštanje mišića i nervnog sistema. Telo se zagreva bez znojenja, a usled toplote krvni sudovi se šire, što poboljšava protok krvi i jača imunitet.

SAUNA

Osetite kako poseta sauni može biti osvežavajuća i revitalizujuća.

Ekstremna promena temperature (hladnoće i toplote) povećava otpornost, opušta telo i olakšava vaš um do potpune smirenosti. Omogućite vašem telu, duhu i umu da zajedno osete dodir harmonije.

FITNES SALA

U sklopu zdravstvenog dela naše banje, nalazi se velika, moderno opremljena sala za fitness sa opremom i spravama kakve  se nalaze samo u odlično opremljenim teretanama i trim kabinetima.

Organizujemo pojedinačni i grupni rad, uz budan nadzor i savete naših stručnjaka za fitness i vežbanje u teretani, kao i nutricionista.

STAZA ZDRAVLJA

Staza zdravlja nalazi se u ruži vetrova, okružena šumom, okupana najvećom količinom sunčevih zraka u ovom delu Evrope.

Idealno mesto za relaksaciju duha i tela.

Staza zdravlja se obilazi isključivo u grupnim posetama i uz pratnju vodiča

KONTAKTIRAJTE NAS:

ADRESA
22408 Banja Vrdnik, ul. Karađorđeva br. 6

MAIL ADRESA
sbtermal.recepcija@gmail.com

TELEFONI RECEPCIJE
069-755-736
069-755-727