Vesti

Informišite se o najnovijim dešavanjima 

VESTI IZ ”TERMALA”

VAŽNO OBAVEŠTENJE: ZBOG REDOVNOG ODRŽAVANJA UNUTRAŠNJI BAZENI NEĆE RADITI U SREDU, 6. MARTA!
”TERMAL” OSTAJE TEKVONDO BAZA IZ KOJE SE JURIŠA NA NOVE MEDALJE
Tekvondo asocijacija Vojvodine i SB ”TERMAL” postigli su dogovor o nastavku dobre saradnje koja se već godinama ogleda u organizovanju priprema, kampova i seminara za tekvondo borce, trenere i sudije za klubove iz cele Vojvodine.
Ove godine bićemo domaćini ZA VIŠE OD 200 TAKMIČARA i njihove trenere koji će se 6 dana pripremati za nove izazove u našim objektima, što za ”TERMAL” predstavlja značajan poslovni rezultat u vidu ostvarenih 1.200 punih pansiona.
Podsećamo da je tekvondo jedan od najtrofejnih sportova kod nas a tu činjenicu potvrdila je i mlada Vrdničanka Natalija Šavija koja je uz podršku i savete svog trenera Gorana Živanovića osvojila zlatnu medalju na prvenstvu Balkana pre dva meseca.
Mladim tekvondo borcima želimo prijatan boravak u ”TERMALU” i puno pobeda i osvojenih medalja u nastavku karijere.
”TERMAL” DOMAĆIN BUDUĆIM MLADIM PREDUZETNICIMA
Drugi regionalni trening iz preduzetništva realizuje se u SB ”TERMAL” u Banji Vrdnik u periodu od 22-25.02.2024. godine.
Na treningu učestvuje dvadeset mladih sa teritorije Srema i dvadeset mladih sa teritorije Tuzle i okoline.
U okviru regionalnog treninga mladi će definisati svoje biznis ideje i u naredna tri meseca ih očekuje rad sa mentorima na razvijanju sopstvenih biznis planova.
Obuke se realizuju u okviru projekta “Sve na jednom mestu za podršku omladinskom preduzetništvu i prekograničnoj saradnji” koje realizuje Centar za omladinski rad iz Novog Sada u partnerstvu sa Udruženjem mladih “UM” iz Sremske Mitrovice, Centrom za edukaciju mladih iz Travnika i Fondacijom Tuzlanske zajednice iz Tuzle, a projekat finansira Evropska unija.
”TERMAL” OBNAVLJA SARADNJU SA ELEKTROPRIVREDOM SRBIJE I ELEKTRODISTRIBUCIJOM SRBIJE
Danas je u našoj ustanovi održan radni sastanak predstavnika SB ”TERMAL” i predstavnika sindikalnih organizacija ”Elektroprivrede Srbije” i ”Elektrodistribucije Srbije”, kompanija koje spadaju među najuspešnije u našoj zemlji.
Direktor ”TERMALA” Dragan Kosovac, pomoćnica direktora za zdravstvo dr Gordana Marošan i Milan Todorović iz Službe marketinga, predstavili su gostima sve potencijale naše ustanove, kako u pogledu boravka zaposlenih u EPS-u i EDS-u u svrhu odmora, tako i u svrhu lečenje i rehabilitacije u ”TERMALU”.
Naši gosti su u pratnji domaćina obišli zdravstveno-banjski deo, smeštajne kapacitete i restoran, a kao rezultat svega onog što smo ponudili i što su naši gosti danas videli, usledio je nedvosmislen dogovor oko skorog potpisivanja ugovora o saradnji čime će ”TERMAL” obnoviti saradnju sa dve gigantske kompanije nakon duge pauze.
Poverenje zaposlenih u ”Elektroprivredi Srbije” i ”Elektrodistribuciji Srbije” predstavlja veliki podstrek za nas i potvrdu kvalitetnog rada u svim segmentima.
BESPLATAN ULAZ NA BAZENE ”TERMALA” ZA SVE OSNOVCE TOKOM RASPUSTA

Za sve osnovce sa teritorije opštine Irig utorkom i četvrtkom, sve do kraja zimskog raspusta, biće besplatan ulaz na zatvorene bazene ”Termala”.

Troškove boravka dece na bazenima snosiće opština Irig.

Sporazum o saradnji potpisali su predsednik opštine Irig Tihomir Stojaković i direktor SB ”TERMAL” Dragan Kosovac.

NAJDRAŽI GOSTI
.Danas su nam u gostima bili i naši osnovci kojima su opština Irig i SB ”TERMAL” omogućili termine za besplatno korišćenje unutrašnjih bazena utorkom i četvrtkom.
Bilo je veselo i bučno, baš kako treba da bude, ali se i slušao trener koji je budno motrio na polaznike škole plivanja.
Deca su od odraslih kupača odvojena trakom i zaista uživaju u svojoj polovini bazena a neplivači su u posebnom, najplićem delu.
I ne brinite, ostavimo ih i da malo duže uživaju od predviđenog termina 😉
P.S. Temperatura vode je danas 30 C a temperatura vazduha na bazenima 29 C. Leto traje i u januaru!

VAUČERI

Od 07. do 15. januara obrađeno je više od 1.500 vaučera pri čemu je svaka rezervacija evidentirana u elektronski hotelski program, unesena na sajt Ministarstva, odakle je uzeta potvrda o svakoj pojedinačnoj rezervaciji. Zatim je svaka od više od 1.500 rezervacija potpisana i pečatirana od strane našeg ovlašćenog lica, skenirana i poslata mailom licima koja su izvršila rezervaciju. Sa tom potvrdom o rezervaciji apliciralo se za dobijanje vaučera. Ponosni smo što će više od 1.500 ljudi iskoristiti vaučere za boravak u SB ”TERMAL” i još jednom Vas molimo da shvatite da nam je za svaki vaučer bilo neophodno 10-15 minuta rada i da nismo uspevali da se javimo na sve pozive iako smo radili sa povećanim brojem radnika i bukvalno bez pauze. Hvala na razumevanju!

PRODUŽENI BESPLATNI TERMINI ZA OSNOVCE DO KRAJA FEBRUARA
Čitajući i uvažavajući Vaše komentare i sugestije, u dogovoru rukovodstva ”TERMALA”, rukovodstva opštine Irig i direktora škola u Vrdniku i Irigu, odlučili smo da TERMINE ZA OSNOVCE PRODUŽIMO SVE DO KRAJA FEBRUARA i da termini UTORKOM i ČETVRTKOM umesto jutarnjih budu od 19 do 20:30 časova!
Troškove ulaznica će kao i do sada snositi opština Irig!